Error
 • JFTP::mkdir: Bad response
 • JFTP::chmod: Bad response
 • JFTP::mkdir: Bad response
 • JFTP::chmod: Bad response
 • JFTP::mkdir: Bad response
 • JFTP::chmod: Bad response

Vikend događaj

Narodno pozorište Sarajevo, repertoar za maj 2015.

 • PDF

Repertoar za maj

http://www.nps.ba/Repertoar.aspx?id=6&lang=BS

maj

Narodno pozorište Sarajevo
Marketing i propaganda
Tel./fax: +387 33 665 963, 212 190
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it web hosting
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it kolektivna prodaja rezervacije ulazanica za škole, firme

ŽENSKI SAJAM

 • PDF

sajam

 

„Što želi svaka žena“?

Po prvi put u Bosni i Hercegovini održat će se Ženski sajam, dvodnevni događaj namijenjen isključivo nježnijem polu, pod generalnim sponzorstvom nove Opel Corse.

Ženski sajam bit će održan u dvorani „Mirza Delibašić“ Skenderija 30. i 31. maja gdje će šezdeset izlagača iz zemlje i inozemstva imati priliku predstaviti svoje proizvode te upoznati potencijalne kupce i korisnice sa svojim proizvodima i uslugama te osigurati kupovinu po diskontnim cijenama.

Generalni sponzor Ženskog sajma je nova Opel Corsa, peta po redu generacija ovog popularnog automobila, koja je nedavno ponijela titulu „The Best Buy Car of Europe in 2015“ u stručnom izboru Autobest. Tako će se posjetitelji tijekom sajma moći upoznati i s novom, dizajnerski osvježenom Corsom koja izvana plijeni iznimno atraktivnim i dinamičnim izgledom, a iznutra pomno osmišljenim i uređenim interijerom, te naprednim sustavima pomoći u vožnji.

„Naša nova Corsa namijenjena je svima koji cijene spoj njemačkog inžinjerstva s emocionalnim dizajnom, a posebno oduševljava pripadnice ljepšeg spola – stoga joj je i prirodno mjesto na prvom Ženskom sajmu u Sarajevu“, rekla je Marija Klaić, marketing menadžer Opela za BiH i Hrvatsku.

„Zahvaljujem Opelu BiH na povjerenju koje nam je ukazao već na prvom izdanju Ženskog sajma i sigurna sam da je ovo početak jednog dugog prijateljstva. Vjerujem da će sve dame biti oduševljene novom Corsom i svim sadržajima koje za njih pripremamo zajedno s generalnim sponzorom Opelom te partnerima i izlagačima Ženskog sajma“, rekla je organizatorica sajma Maja Kojundžić, direktorica firme Cuspis koja iza sebe ima desetogodišnje iskustvo u organizaciji sajmova a njihov prošlogodišnji Dječji sajam u Mostaru i Sarajevu posjetilo je više od 35.000 roditelja i djece.

Misija Ženskog sajma je susret žena sa najboljim proizvodima i uslugama iz oblasti kozmetike, ljepote, zdravlja, njege, mode, prehrane, sporta, putovanja, obrazovanja i ostalih oblasti koje zanimaju jednu ženu bez obzira na materijalnu mogućnost i starosnu dob.

Pored izlagačkog dijela biti će tu bogat festivalski program i to modne revije, savjeti stilista, makeoveri, druženje sa poznatim i uspješnim ženama, predavanja na temu zdravlja i prevencije, prezentacije novih svjetskih trendova u njezi lica, tijela i kose a posebno izdvajamo takmičenje “Najbrža štikla“.

… jer svaka žena je predivna i zaslužuje samo najbolje…

 

Rođendanska zabava na bazenu!!!

 • PDF

ROĐENDANSKA ZABAVA NA BAZENU!!!

Nezaboravan provod vašim mališanima i njihovom prijateljima... Detaljne informacije možete dobiti pozivom na 033/771-000.

bazenu

SARTR repertoar MAJ 2015.

 • PDF

SARTR

http://www.sartr.ba/repertoar/

2014

Rezervacije - svaki radni dan od 10h do 16h na 033 664 070

 

Cinema city Sarajevo, filmski program

 • PDF

Cinema city Sarajevo

http://www.cinemacity.ba/

program

Prevoditelj

Kontakt E-Mail :

vikendmarketing@gmail.com

Kontakt telefon :

061 / 550 016

You are here: Kanton Sarajevo Vikend događaj