Vikend događaj

ŽENSKI SAJAM

 • PDF

sajam

 

„Što želi svaka žena“?

Po prvi put u Bosni i Hercegovini održat će se Ženski sajam, dvodnevni događaj namijenjen isključivo nježnijem polu, pod generalnim sponzorstvom nove Opel Corse.

Ženski sajam bit će održan u dvorani „Mirza Delibašić“ Skenderija 30. i 31. maja gdje će šezdeset izlagača iz zemlje i inozemstva imati priliku predstaviti svoje proizvode te upoznati potencijalne kupce i korisnice sa svojim proizvodima i uslugama te osigurati kupovinu po diskontnim cijenama.

Generalni sponzor Ženskog sajma je nova Opel Corsa, peta po redu generacija ovog popularnog automobila, koja je nedavno ponijela titulu „The Best Buy Car of Europe in 2015“ u stručnom izboru Autobest. Tako će se posjetitelji tijekom sajma moći upoznati i s novom, dizajnerski osvježenom Corsom koja izvana plijeni iznimno atraktivnim i dinamičnim izgledom, a iznutra pomno osmišljenim i uređenim interijerom, te naprednim sustavima pomoći u vožnji.

„Naša nova Corsa namijenjena je svima koji cijene spoj njemačkog inžinjerstva s emocionalnim dizajnom, a posebno oduševljava pripadnice ljepšeg spola – stoga joj je i prirodno mjesto na prvom Ženskom sajmu u Sarajevu“, rekla je Marija Klaić, marketing menadžer Opela za BiH i Hrvatsku.

„Zahvaljujem Opelu BiH na povjerenju koje nam je ukazao već na prvom izdanju Ženskog sajma i sigurna sam da je ovo početak jednog dugog prijateljstva. Vjerujem da će sve dame biti oduševljene novom Corsom i svim sadržajima koje za njih pripremamo zajedno s generalnim sponzorom Opelom te partnerima i izlagačima Ženskog sajma“, rekla je organizatorica sajma Maja Kojundžić, direktorica firme Cuspis koja iza sebe ima desetogodišnje iskustvo u organizaciji sajmova a njihov prošlogodišnji Dječji sajam u Mostaru i Sarajevu posjetilo je više od 35.000 roditelja i djece.

Misija Ženskog sajma je susret žena sa najboljim proizvodima i uslugama iz oblasti kozmetike, ljepote, zdravlja, njege, mode, prehrane, sporta, putovanja, obrazovanja i ostalih oblasti koje zanimaju jednu ženu bez obzira na materijalnu mogućnost i starosnu dob.

Pored izlagačkog dijela biti će tu bogat festivalski program i to modne revije, savjeti stilista, makeoveri, druženje sa poznatim i uspješnim ženama, predavanja na temu zdravlja i prevencije, prezentacije novih svjetskih trendova u njezi lica, tijela i kose a posebno izdvajamo takmičenje “Najbrža štikla“.

… jer svaka žena je predivna i zaslužuje samo najbolje…

 

DJECA VOLE

 • PDF

DJECA VOLE

vole

 

“DJECA VOLE” /nedjelja 26. april, Hotel Radon Plaza/

Nakon niza uspješno realizovanih događaja za djecu i porodicu, kompanija Tropik najavljuje produkciju novih interaktivnih sadržaja koji će obradovati najmlađe i njihove roditelje. U nedjelju, 26. aprila sa početkom u 11 sati u hotelu “Radon Plaza” biti će organizovan višesatni interaktivni event “Djeca vole”. Koncipiran kao produkcijski jedinstven događaj u prostoru kongresne dvorane hotela Radon Plaza, objedinit će širok spektar zabavnih i edukativnih sadržaja za najmlađe.

Tokom višesatnog programa posjetioci će uživati u raznolikim sadržajima koji će tematizovati aktivnosti i stvari u kojima mališani uživaju. Sveukupnoj atmosferi zabave doprinijet će mnogrobrojne radionice koje će predvoditi Maša i Medvjed, likovi jednog od trenutno najpopulanijih crtanih filmova. Na veliko zadovoljstvo najmlađih posjetilaca ovom prilikom biti će realizirana kino matineja. Posjetioci će imati priliku da kupe kompletan asortiman proizvoda Maša i Medvjed, a među njima kao novost PopiÒ sok čija su zaštitna lica upravo sveomiljeni Maša i Medvjed. Sa posebnim zadovoljstvom ističemo da će ovo prilikom biti upriličene programske aktivnosti i besplatne degustacije tokom kojih će veliki broj renomiranih kompanija mališanima predstaviti svoje proizvode. Manifestaciju Djeca vole podržali su: Konzum, Mesna industrija Brajlovic, Vispak,  Klas, Podravka i Laško group.

Napominjemo da je ulaz za posjetioce besplatan te da je broj mjesta u sali ograničen.

 

###

Rođendanska zabava na bazenu!!!

 • PDF

ROĐENDANSKA ZABAVA NA BAZENU!!!

Nezaboravan provod vašim mališanima i njihovom prijateljima... Detaljne informacije možete dobiti pozivom na 033/771-000.

bazenu

27. Sarajevski sajam knjiga

 • PDF

Organizator Sarajevski sajam i partner TKD Šahinpašić, pozivaju vas da u terminu od 22. do 27. aprila 2015. godine učestvujete na međunarodnoj manifestaciji:

27. SARAJEVSKI SAJAM KNJIGA
XIII Bijenale knjige

knjiga

Pozivamo vas da se predstavite na ovoj uspješnoj i dobro posjećenoj međunarodnoj sajamskoj manifestaciji. Sarajevski sajam knjiga biće mjesto izravnog susreta ponude i potražnje, neposrednih kontakata poslovnih ljudi iz izdavaštva, knjižarstva i bibliotekarsva - sa kupcima i čitateljima. Ponovo će, u aprilu 2015. godine Centar "Skenderija" i Sarajevo biti mjesta za druženje uz knjigu i sa knjigom...

Pozivamo vas da nam se pridružite - po 27. put i budete dio uspješne organizacije festivala knjige, koji se iznova svake godine, potvrđuje kao svojevrsni praznik kulture i umjetnosti.

Organizator i partner dodatno će obogatiti programsku šemu, koja će sadržavati:

 • Promocije izdavačkih kuća, književnih dijela i autora
 • Organizaciju okruglih stolova i stručnih skupova na aktuelne teme iz oblasti knjižarstva i književnosti
 • Međunarodne susrete bibliotekara Slavista
 • Susrete sa laureatima književnih nagrada
 • Dječije radionice
 • Prodaju knjiga po povoljnim cijenama
 • Dodjele nagrada za više kategorija iz oblasti knjižarstva i književnosti

Veliki dio sadržaja održavaće se na centralnom prezentacionom prostoru, koji će kao i prethodnih godina biti u središtu pozornosti izlagača, posjetilaca i medija, ali i mjesto gdje će se na Svjetski dan knjige 23. aprila / travnja dodjeliti nagrade iz više kategorija.

Napominjemo da će pri dodjeljivanju lokacije za štandove izlagača, od najvećeg značaja biti kvalitet izdavačke produkcije. To je način za izražavanje podrške izdavačima čija produkcija po kvalitetu i kvantitetu to zaslužuje. Još jednom - pozivamo vas da učestvujete na Sajmu - biće to zaista izuzetna prilika da pred brojnom publikom promovirate vaš izlagački opus, ostvarite poslovne ciljeve, ali i lično zadovoljstvo...

Više informacija na: http://www.skenderija.ba/index.php/sarajevskisajam/sajam-knjiga

knjiga

Sarajevski Sajam
Tel: + 387 33 217-327
Fax: +387 33 445-156
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
TKD Šahinpašić
Tel: +387 33 771-180
Fax: +387 33 771-188
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

SARTR repertoar mart 2015.

 • PDF

SARTR

http://www.sartr.ba/repertoar/

2014

Rezervacije - svaki radni dan od 10h do 16h na 033 664 070

 

Prevoditelj

Kontakt E-Mail :

vikendmarketing@gmail.com

Kontakt telefon :

061 / 550 016

You are here: Kanton Sarajevo Vikend događaj